investering

Investering for nybegynnere

Eivind Berg 2 min å lese
Investering for nybegynnere

Det er fantastisk at du ønsker å lære mer om investeringer. I dette kurset skal vi snakke om alt du må vite for å kunne investere i aksjemarkedet. Ingen sleip markedsføring. Ingen skjulte kostnader. Kun det du må vite for å få god avkastning. Jeg skal være brutalt ærlig. Skrive om egne feil. Nettopp fordi du slipper å gjøre de samme feilene som meg.

For tid er viktig. Du har ikke råd til å bruke mange år med dårlig strategi.

Det er snart ti år siden jeg kjøpte mine første aksjer og aksjefond. Siden da har jeg lært hvordan jeg skal tape penger på aksjer. Jeg har gjort dumme ting. Jeg har endret investeringsplanen min flere ganger. Jeg har lest mange bøker, og til slutt innsett hva som er det lureste for en som ikke har tid, kunnskap eller ferdigheter til å være en profesjonell investor.

Er jeg kvalifisert til dette?

Jeg deler egne erfaringer.Jeg har ikke bakgrunn fra finans, men til dette formålet er det en fordel. For jeg har gått fra å ikke kunne noe om investeringer til å lære meg hva som fungerer. I motsetning til mange andre som ønsker å lære deg om investeringer så selger jeg ingen kompliserte produkter.

Det er heller at jeg advarer mot kompliserte produkter.

Jeg gjør dette for deg. Fordi det er for få som investerer i aksjemarkedet. Under 40 prosent har aksjefond på privaten. Fordi pengene er trygge i banken. Eller kanskje det er fordi de tror det er for risikabelt.

Det eneste jeg vil er å dele kunnskapen min slik at du kan lage en investeringsplan som fungerer for deg.

Etter dette kurset bør du ha kunnskap nok til å:

  • Over tid få bedre avkastning enn 90 prosent av det norske investorer får gjennom sine aksjefond.
  • Forstå hvorfor ti minutter i året på investeringene er alt du trenger å bruke.
  • Ha en hverdag fri for bekymringer om investeringer.
  • Ha muligheten til å lage en investeringsplan som er riktig for deg.

Les hele innlegget

Bli medlem nå for å lese innlegget kun for medlemmer.

Bli medlem
Er du allerede medlem? Logg inn

Sparing og investering forklart

Bli med 8500+ andre som ser forbi markedsføringen til bankene og får den informasjonen de trenger.

Herlig! Du er nå medlem.

Velkommen tilbake! Du er nå innlogget.

Herlig! Du har nå meldt deg inn på Eivind Berg.

Herlig! Sjekk eposten din for å logge inn.

Betalingsinformasjonen din ble oppdatert.

Obs! Betalingsinformasjonen ble ikke oppdatert.