Pengepodden

På Nordnets egen podcast: Investeringer i video gaming og innovasjon. “I denne episoden av Pengepodden har vår spareøkonom Bjørn Erik besøk av finansblogger og hobbyinvestor Eivind Berg. Tema er Eivinds reise fra passiv sparer i indeksfond til aktiv investor, hvilke bransjer og fond han har tro på fremover, og om det er lett for småsparere å slå markedet.”

Dine Penger

  1. Om at jeg solgte aksjefond før korona: Corona-viruset fikk Eivind til å selge aksjefondene – så kom børskrasjet: Søndag meldte økonomiblogger Eivind Berg at han selger seg ut av aksjefond i stort monn på grunn av Corona-viruset. Det skriver han på sin egen blogg. Berg hadde da tatt ut hele 50 prosent av aksjefondene i kontanter, med enda mer på vei ut.
  2. Nytt intervju om aksjer etter korona: Eivind Berg solgte seg ut rett før børsen stupte: Dette gjør han nå: Da Dine Penger sist snakket med Eivind Berg, som er kjent for sin blogg om personlig økonomi, befant vi oss i siste uke av februar. Selv om det allerede rådet en del usikkerhet og spekulasjon også i det norske ordskiftet, visste ingen på dette tidspunktet akkurat hvor inngripende virusepidemien kom til å bli for norsk økonomi og hverdagsliv.
  3. Om pengebloggere: Noen får tilsynelatende økonomisk sans inn med morsmelken, men innehaveren av bloggen eivindberg.no kan fortelle om en ungdomstid som i liten grad var preget av interesse for sparing eller økonomisk planlegging. Snarere tvert imot.

Aftenposten

Om boliglån og boligrenter: Tiden med rekordlave renter varer trolig ikke mye lenger. Dette bør du foreta deg.

Andre artikler